Adakah Ini Terjadi Pada Minggu Lalu?

Ini selalu memberi pencerahan untuk mengkaji apa yang berlaku pada minggu sebelumnya, terutamanya berdasarkan bagaimana anda menjangkakan keadaan akan turun. Dunia sukan tidak selalu mengikuti skrip yang jelas sesuai dengan popularitinya.

Siapa yang mengagumkan? Bagaimana dengan UCLA atas Utah, 31-10. Seorang rakan saya  download malaysia mega888 on here !! memanggil “senjata rahsia” Ben Olson UCLA. Sangat sukar untuk mempercayai bahawa seorang kanak-kanak yang tidak bermain permainan kompetitif dalam empat tahun akan menjadi sangat baik, tetapi nampaknya bola sepak penuh dengan misi LDS yang dia ambil beberapa tahun yang lalu. Olson kelihatan seperti NFL QB pada suku pertama ketika dia menyelesaikan sembilan hantaran pertamanya. Utah menggantikan QB permulaan mereka dalam siri dengan perpindahan Oklahoma Jeff Grady. Grady segera melemparkan hantaran TD, malangnya baginya adalah ke belakang pertahanan UCLA. Ini adalah hari yang panjang bagi penyokong Ute.

Adakah anda fikir pemain University of California mempunyai kata-kata untuk “Rocky Top” yang belum diingati? Apa yang akan dilakukan oleh Bears di Tennessee terhadap jiwa para pemain CAL? Mereka mempunyai permainan besar menentang Minnesota, sebuah pasukan yang tewas 18-4 menentang penyebaran tujuh + tahun terakhir dalam tiga perlawanan pertama musim ini. Cal kelihatan sangat terkejut dengan ukuran, kekuatan dan kepantasan Tennessee, perkara-perkara yang tidak selalu dapat ditentukan pada pita atau dibuat semula dalam latihan. The Bears masih menjalankan Marshawn Lynch, sayangnya mereka masih belum memiliki QB Aaron Rogers yang duduk di bangku sejuk di Green Bay. Harapan California terletak di bahu dua quarterback yang sangat tidak terbukti.

Tennessee QB Erik Ainge mendapat keyakinan besar dengan empat gol dan hampir 30 meter selesai. Kembalinya penyelaras serangan David Cutcliffe dapat menyelamatkan penurunan semangat Philip Fulmer untuk pemandu pelancong di taman hiburan Dolly Parton, Dollywood, di Pergunungan Smoky Besar di Tennessee.

Jelas hanya pendapat saya, tetapi saya fikir Oklahoma akan benar-benar menderita dengan Paul Thompson sebagai peneraju. Anda hanya boleh menyerahkan begitu banyak kepada Adrian Peterson. Ini akan menjadi satu pasukan yang akan ditentang.

Di radio pada Selasa, terdapat banyak pembicaraan mengenai betapa membosankan permainan Florida State-Miami dan bagaimana kedua-dua pasukan itu tidak berpeluang untuk berjaya dalam pertandingan BCS tahun ini. Ini mengingatkan saya kepada semua perbincangan mengenai apa yang tertunda untuk menonton Detroit Pistons bermain gelung. Saya tidak faham mengapa sebilangan besar orang awam tidak menghargai pertempuran pertahanan yang baik? Menonton permainan Seminole LB Buster Davis yang luar biasa dan permainan Miami sekunder yang hebat sangat menghiburkan. Sudah tentu, saya mungkin bersikap berat sebelah kerana saya mempunyai taruhan yang bagus di BAWAH permainan ini. Walau apa pun, perjuangan pertahanan yang hebat, baik Clemens menentang Schilling, Bears yang bertarung di gridiron melawan Panther, atau Moe lawan Larry dalam pertarungan pai, adalah suatu keindahan. Dapatkan penghargaan di tujuh yang kuat menentang larian,

Tidak ada trend keseluruhan yang muncul pada minggu pertama. Jumlah keseluruhan setara dengan 22 pada OVER dan 22 di BAWAH. Kumpulan pilihan adalah 23-19-2 menentang penyebaran dan pasukan tuan rumah 22-20-2 ATS. Satu trend yang muncul ialah Big Ten menentang Persidangan Mid-Amerika, 6-0 pada minggu pertama.
Pasukan Divisyen 1-AA membunuh Goliath! Anda harus percaya pesaing utama 12 besar Colorado menganggap Montana State begitu serius seperti yang saya lakukan sekiranya Rosie O’Donnell melakukan gerakan saya di Pure, kelab super di Istana Caesars. Dengan kemenangan Montana State 19-10 ke atas Buffs, orang mungkin mengetahui maskot pasukan mereka adalah Bobcats. Atau adakah Grizzlies?

Sementara Richmond menewaskan Duke, the Blue Devils mempunyai alasan kerana Coach K berada di luar negara dengan pasukan bola keranjang USA.

Ini mungkin idea yang baik ketika anda “memasuki era baru” dengan staf pelatih baru untuk bermain pasukan Divisi 1-AA untuk memastikan kemenangan yang mudah, pasukan yang boleh anda lakukan. Nah, itulah sebenarnya falsafah Negara Kansas setiap tahun di bawah tokoh datuk yang baru saja bersara, Bill Snyder. K-State kini mempunyai staf pelatih yang semuanya layak menjadi cucu Snyder, begitulah usia mereka yang muda dan tidak berpengalaman.

Walaupun mereka tewas, 24-23 pada ketinggalan dua mata penukaran, Illinois State benar-benar melakukan penggulingan! KSU hanya berjaya sejauh 44 ela dengan pantas menentang pertahanan Redbird yang sukar (adakah mungkin sesuatu yang bernama Redbird menjadi sukar?) Dan ketinggalan 346 ela hingga 207. Walau bagaimanapun, Mildcats mempunyai nasib baik untuk menjaringkan gol ketika kembali dan mendapat rintangan. pemulihan.

Colt McCoy, quarterback mahasiswa baru di juara kebangsaan University of Texas, kelihatan seperti anak dari kelas gim kelas ketujuh anda yang dapat memanjat tali dengan lebih baik daripada siapa pun. Bagaimana dia boleh menggantikan spesimen fizikal yang hebat seperti Vince Young? Bukankah lebih cenderung melihat sepasang bendera plastik di pinggang McCoy daripada perekrut berwajah bayi ini di sebalik garis raksasa 300 paun? Mungkin saya mempunyai sikap klasik “apa yang salah dengan gambar ini”, tetapi jika anak ini memimpin Horns untuk menang ke atas Buckeyes, saya akan mendapat penghormatan yang baru bagi pemula baju merah peach.

Buletin baru-baru ini: State of New York telah menggantikan hukuman mati dengan hukuman kerana harus menyaksikan ulangan permainan bola sepak Temple-Buffalo yang dimenangkan oleh Buffalo dalam waktu lembur, 9-3. Ketua jurulatih Buffalo tahun pertama, Turner Gill, telah memutuskan untuk menukar namanya secara sah menjadi Greg Robinson untuk mengelakkan mencemarkan pencapaiannya di lapangan dalam karier yang gemilang di University of Nebraska dengan sebarang masalah pembinaan di masa depan di New York.

Beberapa nota NFL. Bilakah kali terakhir anda melihat pemain ketinggalan satu musim setelah ditembak oleh polis? Malah Andre Rison mengelakkan nasib itu. (walaupun meminta teman wanita anda membakar rumah anda layak dalam senarai sebutan yang terhormat). Dan, bagi anda yang berusia lebih dari 40 tahun, adakah penganalisis ESPN NFL John Clayton berubah menjadi ikon Hollywood Squares, mendiang Wally Cox?

Semoga berjaya minggu ini!

Leave a Reply

Your email address will not be published.